top of page

Viestintälähettiläs, Satafood Kehittämisyhdistys Ry

Ruoan tuotannolla on suuri merkitys yhteiskunnan omavaraisuuden ja huoltovarmuuden kannalta. Kotieläinyrityksillä ja niiden työntekijöillä on tärkeä merkitys osana ruoantuotannon kokonaisuutta. Puhtaan ja turvallisen ruoan tuotannon varmistaminen on entistä tärkeämpää tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on, että kotieläinyritykset mielletään tulevaisuudessa moderneina, kansainvälisinä ja vastuullisina työpaikkoina.

 

Etsimme Avoin ja vastuullinen kotieläintuotanto – Imago ja työvoima -hankkeeseen

VIESTINTÄLÄHETTILÄS

Ovatko suomalainen ruoan alkutuotanto sekä sosiaalisen median viestintä sinun juttusi? Hae meille viestintälähettilääksi!

Viestintälähettilään tehtäviin kuuluu yhdessä projektipäällikön kanssa tehdä ja julkaista materiaaleja hankkeen sosiaalisen median kanaviin.

Tarjoamme joustavan ja mielenkiintoisen työn, jota voit tehdä joko 4kk kokoaikaisena tai jakaa työtunnit useammalle kuukaudelle. Työ sopii myös opiskelujen oheen.

Järjestämme hankkeessa työpajoja Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla sekä Keski-Pohjanmaalla. Olisi hyvä, että pääset liikkumaan hankealueella. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hankkeen päätavoitteena on tukea kotieläintilayrityksiä työnantajaimagon luomisessa sekä rekrytointiosaamisen kasvattamisessa, jotta tiloille saadaan tulevaisuudessa helpommin ja paremmin työvoimaa.

 

Etsinnässä positiivisen asenteen omaava someviestinnän osaaja, joka ei pelkää laittaa navettasaappaita jalkaan ja vierailla myös tiloilla.

Palkka 2500 €/kk

Lisätietoja ja hakemukset 28.2.2022 mennessä annika.eklof@satafood.net

 

Annika Eklöf

Projektipäällikkö

Imago ja työvoima -hanke

Satafood Kehittämisyhdistys ry

puh. 050 402 4097

bottom of page